Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Sep 30, 2019

Toughest Göteborg 2019 är ett minne blott men de fysiska och psykiska sviterna sitter kvar. Vi ältar allt som gick åt helvete, det som var roligt och sammanfattar vad vi lärt oss till nästa år. Robin Utbult gästar, jippie!!


Sep 20, 2019

En vecka till startskottet går. Har jag tagit mig vattet över huvudet som anmält mig till att springa i Qualifier? Pontus Sjöblom, den 24-årige spjuvern från Åland ska springa full fart i elitledet på Toughest Göteborg 2019. Kommer han lugna ner nerverna eller slänga in mer ved i elden?
 
Här får du lyssna...


Sep 15, 2019

Denna vecka gästas Hårdare Träning av min sambo.

Min sambo har gått från att vara en stark träningsmotståndare för fyra år sedan, till att genomföra Stockholm Halvmarathon med ett leende på läpparna. Vi snackar om hur jävla svårt det kan vara att ta sig utanför dörren, problemet med enorm...


Sep 8, 2019

Det är vad det låter som, en lagom detaljerad race report från Höga Kusten Trail 43 km. Ett storslaget äventyr genom vacker natur, stökig terräng och förädisk väderlek.


Sep 4, 2019

Höga Kusten Trail 43 km hägrar och det är dags för de sista förberedelserna. Pumpa magen full med gels eller sportdryck, springa in i väggen eller njuta av den vackra naturen? Vi försöker svara så gott det går och översätta det till praktiska tips. Dessutom går vi igenom Tough Viking Djurgården och vad man...