Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Apr 26, 2018

Denna vecka har vi jobbat gratis på Tough Viking för att senare få plågas, straffats hårt i Slottskogen och på riktigt funderat på att kasta in handduken. Visst låter det spännande. Ja men lyssna då för i helvete??!!

Veckans musiktips

Artist:Stryper
Titel: Take it to the cross
Album: God Damn Evil
Bolag:...


Apr 13, 2018

Glömd fisk leder till het debatt. Vad det betyder måste du lyssna på för att förstå. Precis som att det bara finns ett sätt att sätta personligt rekord, bemästra de tyngsta passen och överleva tre hinderbanelopp under tre helger i rad. 


Apr 6, 2018

I det här avsnittet är det Robin som briljerar med sin morotshistoria och race report från Varvetmilen i Jönköping. Möjligtvis det fnissigaste avsnittet hittills?! Vi snackar dessutom om framtida hinderbanelopp och hur Tobias har slagit sig rejält under träningen inför dem.


Apr 1, 2018

Brutna utmaningar som nästan leder till en förlorad vänskap. Men, räddas av 400 gram grönkål. Vi har dessutom båda två varsitt Varvetmilen på gång för att testa formen inför Göteborgsvarvet. Det betyder att det är hög tid att gå igenom moderiktningar och när man ska sluta äta för att inte rulla i...