Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Oct 19, 2021

I det här avsnittet vår vi igenom ett grandiost misslyckande, kanske den vackraste genomklappningen någonsin. Kristoffer Olsson på Söder Runt var drömloppet som blev en mardröm. Likväl en imponerande insats, det kan ingen ta ifrån honom.

Kristoffer bjuder på den osminkade storyn om målet som som...


Oct 13, 2021

Varsågoda, en fullmatad race report från ASICS Stockholm Marathon 2021. Varken mer eller mindre! Häng med på en resa kantad av ångest, sömntrubbel, skryt, löpeufori, kramp, kamp mot klockan och en väldans massa annat.

Vi ses på startlinjen nästa år!


Oct 5, 2021

Det stora kraftprovet närmar sig. Stockholm Marathon blir ett riktigt, fullskaligt lopp efter mycket om och men. Sub 3-gränsen hägrar, men kommer Tobias stupa vid kilometer 37 ännu en gång?

Vi snackar energi, taktik, livet efteråt och en massa annat långdistanstrams som kan vara värt att lyssna på.


Sep 19, 2021

Kristoffer recenserar Tobias prestation och bakåtvända keps i Sverige Springer. Kristoffer kommer till insikter med sina högt uppställda mål och inser att han är på väg mot ett misslyckande. Och en skada är en skänk från ovan eller en drömkrossare.

https://www.instagram.com/sverigespringer/


Aug 27, 2021

En svensexa orsakade tvivel, men med kräkfylld motgång kommer också fokus. Vi laddar inför våra utmaningar, med persmål på både 10 km och Marathon.

Dessutom, ny, upptaread tävling för Söder Runt! Håll utkik i ett inlägg på Instagram @hardaretraning