Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

May 23, 2024

Med största möjliga ära har jag fått snacka loss med en riktig loppgalning och en av Sveriges mest driftiga ambassadörer inom löpning!

Elmina Saksi springer fler lopp än vad man tror är möjligt och dessutom snabbt som vinden oftast. Året hon fyllde 40 bestämde hon sig för att avverka lika många lopp. Hur...


May 16, 2024

I ett av historiens mest fullmatade avsnitt av Hårdare Träning går vi igenom hela vår detaljerade plan för Göteborgsvarvet.

  • Sista passen
  • Sista käket
  • Väderprognosen - Tropisk hetta - vad gör man?
  • Vilka är de Största farorna med Göteborgsvarvet?
  • Vilka är de största fördelarna?
  • Utrustning - vad har vi på...


May 8, 2024

Det börjar bli riktigt fånigt det här med våra DNS:er. Vi försvarar oss och lägger samtidigt en matta av kritik mot oss själva.

Nu sadlar vi om och blickar mot ett strålande Göteborgsvarvet. Träningen fortsätter gå åt helvete. Kan man väcka kroppen med tillräckligt många dåliga...


Apr 25, 2024

Patriks vansinnesäventyr stundar. Hur gick det till när den nördigaste ultralöpare jag känner helt plötsligt hoppade upp på cykelsadeln för att träna inför 600 km ökencykling?

Den 28 april går startskottet för Skoda Titan Desert, ett cykeläventyr över 6 dagar genom den Marockanska öknen.

Patrik blev...


Apr 22, 2024

Charlie Bergström är en ambitiös ultralöpare och sjuksköterska som den 27 april ställer sig på startlinjen för SM på 100 km Växjö, samma dag som jag kommer springa 90 km kortare.

Vi pratar om tjusningen med att springa snabba ultror, taktik, skoval, tips och trix och hur man tränar för att ligga i en...