Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Jul 24, 2020

Vi tog oss an Hammarbybacken med ett försök att kräla uppför den jäven i 24 timmar. Försöket misslyckades och ni får veta varför. En axelluxation var en starkt bidragande orsak till att vi ens startade.

I det här avsnittet yrar vi om det ett framtida faderskap som var tänkt att påbörjas om ett par veckor,...


Jul 7, 2020

Simon Gustavsson trampade igenom hela, jävla Sverige för ett par veckor sen. Sömnbristen var förjävlig men övervanns med ett rejält pannben. Det här är Simon Gustavssons race report i Hårdare Träning om allt som gick fel och allt som gick rätt på det 200 mil långa cykeläventyret.Jun 19, 2020

Som första nyhetskälla i världen släpper vi bomben att Corona-pandemin äntligen har nått sin ände. Störst fokus läggs dock på det sexiga ämnet "Cykelbanan". Robin Utbult är salongsberusad efter en fotbollsmatch och jag har åsikter om gästens mustasch.

Glad midsommar!


Jun 4, 2020

200 mil cykel genom Sverige på 96 timmar-isch. Bara en dåre skulle ta sig an ett sånt projekt. Men inte vilken dåre som helst utan det är Simon Gustavsson, biomedicinare, en av grundarna bakom nutrionsföretaget Umara och ena halvan av Prestera Mera, kommer bo på en cykel i fyra dagar.

Från Smygehuk till...


May 18, 2020

Här kommer ett avsnitt som gästas av en riktig fighter, bokstavligt talat. Patricia Axling tävlar i Muy Thai, i folkmun även kallat Thaiboxning. Raketkarriären började bara för bara ett par år sedan och har resulterat i SM-guld, EM-guld och VM-guld på väldigt kort tid.

Vi snackade om hur disciplin övervinner...