Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Dec 16, 2022

Vem har förtur i livet och på förenad gång- och cykelbana? Vi reder ut vilka som ska ha förtur i alla lägen. Dessutom, hur äcklig får en löpare vara på jobbet och fortfarande komma undan med det? En av oss testar gränserna.

Dessutom, en aldeles normal Race Report från ett myspys-lopp i Danmark, inte helt...


Nov 16, 2022

Måste träning innehålla känslan av misslyckande emellanåt? Hur ska man tänka i träningen när man upptäcker att man är en sopa?

Och Äntligen har tävlingsdjävulen väckts i Patrik Mårdh efter otaliga provokationer. Är det nu vi får se prestation framför glädje?

Framför oss har vi två utmaningar som...


Oct 31, 2022

Vi börjar med att avhandla inspelningens scenografi, träningsresan till Camp Järvsö med ASICS Frontrunners och ödmjuka löpare.

För över en vecka sen sprang vi lopp och det är först nu vi vågar pratar om det. Två DNF, två helt olika anledningar. Vi sprang STHLM Loop!

Och så övergår vi i överenskommelse...


Oct 14, 2022

När andra presterar ringer väckarklockan, vad fan håller vi på med? Hur vänder man skam till framgång?

Vi fortsätter famla efter en kontinuitet mot ett snabbare och starkare liv.

Och så ska vi utmana oss själva! Den 22 oktober går startskottet för Stockholm Loop, ett arrangemang av Marathongruppen. Där...


Oct 6, 2022

Vår frälsare har gett oss en son, Kung Henry. Men ett barn är inte enbart av godo, utan kan fara oro över en träningsmanisk fader. Enda vägen framåt är större mani.

Vietnamn är ett jobbigt ställe som inte är träningsvänligt, varken under eller efter. Det vet Kristoffer som åkte privatjet dit för att...