Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Dec 18, 2021

Snart är julen här, men redan nu är vi tillbaka med ett rykande hett avsnitt efter en tids uppehåll. Vi skyller på barn, dåligt väder, lathet och julstök.

Hur hanterar vi julens frosseri i år, vad händer med Krilles träning efter Söder Runts helvete och när kommer Tobias kunna stå på händer egentligen?


Nov 6, 2021

Vi är tillbaka i gymmet med målet att bli gymnaster. Träningen är tuff, utmanande och... tråkig? Vi har påbörjat ett 20 veckor långt program, signerat Calimove. Hur hanterar man känslan av oduglighet, vad vill vi egentligen uppnå och vad är essensen av träningsformen Calisthenics?

Dessutom har vi sprungit...


Oct 19, 2021

I det här avsnittet vår vi igenom ett grandiost misslyckande, kanske den vackraste genomklappningen någonsin. Kristoffer Olsson på Söder Runt var drömloppet som blev en mardröm. Likväl en imponerande insats, det kan ingen ta ifrån honom.

Kristoffer bjuder på den osminkade storyn om målet som som...


Oct 13, 2021

Varsågoda, en fullmatad race report från ASICS Stockholm Marathon 2021. Varken mer eller mindre! Häng med på en resa kantad av ångest, sömntrubbel, skryt, löpeufori, kramp, kamp mot klockan och en väldans massa annat.

Vi ses på startlinjen nästa år!


Oct 5, 2021

Det stora kraftprovet närmar sig. Stockholm Marathon blir ett riktigt, fullskaligt lopp efter mycket om och men. Sub 3-gränsen hägrar, men kommer Tobias stupa vid kilometer 37 ännu en gång?

Vi snackar energi, taktik, livet efteråt och en massa annat långdistanstrams som kan vara värt att lyssna på.