Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Dec 21, 2020

O helga natt, snart är julkadensen över. Kristoffer bjuder på 5 nycklar för en god julkadens och Tobias ger ett praktexempel på hur man ska göra för att bryta ihop. Vad är livet efter detta, finns det något att se fram emot?


Dec 8, 2020

Ultralegenden Jonas Buud gästar podden. Behöver väl inte säga så mycket mer? Världsmästare på 100 km, banrekordhållare på Ultravasan och FKT på Siljanleden. Det är typ det vi hinner snacka om.

https://www.instagram.com/jonasbuud/


Nov 24, 2020

Noggranna november fortsätter med blandat resultat, men vi mår toppen och pratar om varför. Ett virtuellt stafettlopp har avverkats, där vi inte vann. Däremot vann vi i sämst valda sträcka där vi var tvungna att sicksacka bland missnöjda Östermalmsbor.

Reglerna utmejslas för Julkadensen som kommer bygga...


Oct 24, 2020

Kave Ravan är tidigare brottare, numera en ambitiös motionär som varvar OCR-träning med James Bond-schema. Vi älskar båda film men är lika många gånger oense som vi är överens. 

Precis som jag drivs Kave av utmaningar, att pusha sig själv över nya gränser och inte direkt av att ha roligt. För vem...


Oct 15, 2020

Patrik Mårdh njöt sig igenom TEC 100 miles till Tobias stora förtret. Tobias ångestvrålade sig igenom sista milen på Big Run 47 km. Vem gjorde rätt?

Vi börjar även drömma oss bort till nästa utmaning och pratar om hur man ska hitta motivationen till att ta ut sig själv till 100%. Och när passar det in i...