Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Dec 23, 2019

Julen är här med allt mysigt och fruktansvärt den bär med sig. Kristoffer Olsson är tillbaka i podden efter sammandrabbningen i Kullaberg. Tillsammans reder vi ut vad julen egentligen handlar om och smider planer för ett intensivt träningsläger i mellandagarna. Gör er redo på 10 träningspass som kommer få er...


Dec 19, 2019

Många är vi som älskar att pressa oss till bristningsgränsen. Men frågan är om lika många älskar att må som råttor på intervallerna lika mycket som Karolin Ohlsson, orienterarstjärnan som vägrar förlora en spurt och som i år kammade hem VM-guld i stafett. Nu är hon på väg tillbaka efter envisa skador...


Dec 9, 2019

Mörker och regn, slask och bitande kyla. Så ser vardagen ut och det enda rätta att göra är att blicka framåt. Det är nu vi börjar lägga grunden för vårens och sommarens utmaningar. Men hur hittar man balansen och hur hårt ska man gå ut? Och hur mycket spökboll/dodgeball hinner man med? 

Tack Stockholm...


Nov 4, 2019

Kullamannen slog hårt mot oss båda. Vinden ven och regnet öste. De vertikala backarna stoppade vår framfart och knäna sa ifrån rejält. Det här är vår race report om den hårdaste upplevelsen vi varit med om.

Avsnittet spelades in under varsitt täcke och rådande sömnbrist.


Oct 28, 2019

Ett fåtal mörka dagar kvar till den tuffaste utmaningen i våra liv. Hur ser planen ut. Blir det kaviar i vår drop bag? Hur många gels hinner man få i sig innan magen kraschar? När får vi ge upp? 

Vi sätter game plans baserat på vår bristfälliga erfarenhet och vad andra säger åt oss att göra. Hur ska detta...