Preview Mode Links will not work in preview mode

Hårdare träning

Dec 23, 2018

Efter ett långt uppehåll är vi tillbaka med ett rykande färskt avsnitt. Viktor Byhr gästar, en man med många strängar på sin lyra. Han är grym på OCR, arrangerar träningsresor bland isbjörnar och sätter hela Göteborg i rörelse med sina enormt omtyckta gruppträningar.

Jonas Boman, en av arrangörerna...


Nov 27, 2018

Robin är äntligen tillbaka från Österrike?! Glädjen var total vilket resulterade i Hårdare Tränings hittills längst avsnitt. Men, innehållet är guld, vi lovar. Allt om Robins turné och Tobias vansinnigt långa intervallpass får ni ta del av veckans avsnitt.


Nov 16, 2018

Robin är i Sydamerika och lever rockstjärnelivet. In kliver träningstokarna Tobias Jäger och Anna Örtendahl. Vi snackar meriter, avsaknaden av metal i livet, men framförallt varför det är så svårt att vila. Och just det, vi kör ett metal quiz också! 


Oct 29, 2018

Robin är på väg att fly landet. Tobias stannar kvar i den nalkande, svinkalla mardrömmen. Vad krävs för att överleva vintern, musikaliskt och fysiskt?


Oct 19, 2018

Robin är mer stressad och otrevlig än vanligt. Kanske är det för att han ska till Brasilien? Tobias försöker få grepp om sin kommande utmaning, Sandsjöbacka Ultratrippel. Han söker svar och får dem till viss del. Andrea Berggren, som bland annat tagit en 9:e plats i Cross Fit EM och numera springer så långt...